Werkgebied

Wij zijn werkzaam in Meerkerk, Hoornaar, Hoogblokland, Noordeloos, Ameide, Nieuwpoort, Langerak, Goudriaan, Molenaarsgraaf, Brandwijk, Ottoland en Giessenburg, kortom het oostelijke deel van de Alblasserwaard.

Echoscopie

Nicolet, Lianne en Janne Marie zijn alle drie gediplomeerd echoscopist. Janne Marie maakt naast de basisecho's ook de twintigweken echo en, indien nodig, groeiecho's. We maken echo's bij de eerste afspraken (7-8 weken en 10-12 weken) en een liggingsecho bij 35-36 weken. Wanneer er een indicatie voor is kan het zijn dat er in de loop van de zwangerschap een groeiecho gemaakt wordt. 

Waarneming

Conny  

 

Wanneer één van ons vakantie heeft, een vrije dag of een scholing, is het nodig om een waarnemend verloskundige in te zetten. Meestal is dit Conny Versluis. Conny is al vele jaren werkzaam als verloskundige hier in de regio. Ze volgt ook de opleiding tot echoscopist en zal, als alles goed gaat, ook één dag in de week in het Beatrixziekenhuis gaan werken als echoscopist.

 

 

 

 

 

thumbnail Nathalie

 

 

 

Tijdens de zomervakantie hebben we nog een extra waarnemend collega nodig. De eerste weken van de schoolvakantie van 2021 zal dat Nathalie Brandwijk zijn. Zij werkt veel in Hardinxveld en komt in de piek van de zomerperiode ons team versterken.