Nieuwe waarnemend collega

Vanaf eind april tot en met eind augustus werkt Veerle Molenaar bij ons in de praktijk om vakantiedagen op te vangen.

Ze stelt zichzelf graag aan jullie voor!

Beste lezers!

Ik ben Veerle Molenaar, en zal in de mei- en zomervakantie de verloskundigen van Alblasserwaard-oost versterken.

Zelf ben ik geboren en getogen in Leerdam. Afgelopen zomer ben ik na 4 jaar kennis opdoen en het lopen van veel verschillende stages (waaronder in het buitenland) afgestudeerd aan de verloskunde academie in Rotterdam. Met veel plezier begeleid ik vrouwen en hun partners in de bijzondere en intieme periode van de zwangerschap tot aan de bevalling en erna. Ik vind het wonderlijk hoe het sterke lijf van een vrouw in staat is om een kind te vormen, te dragen en te baren. Het is voor mij een uitdaging om deze gedachte uit te dragen.

Ik hou van kamperen, ben altijd in voor een potje Ligretto en je kan met altijd wakker maken voor een heerlijke tompouce (en natuurlijk een bevalling).

Ik zal voornamelijk diensten overnemen in de praktijk en zal dus weinig te zien zijn op het spreekuur. Vind je het toch fijn om mij vooraf beter te leren kennen? Geef dit aan bij de vaste verloskundigen! Zij zullen een afspraak inplannen zodat we met elkaar kennis kunnen maken. Ik kijk er naar uit om jullie te ontmoeten!

Hopelijk tot snel!

Veerle